Træn med mig

 

fitness-by-simone

 

Personligt forløb

Ved et træningsforløb hos mig afholder vi først en indledende samtale, for at finde ud af hvordan jeg kan tilpasse træningen præcis efter dit mål. Sammen skal vi afdække hvilke forventninger der er til forløbet, for at jeg bedst muligt kan hjælpe dig med resultater og opnå dit mål.

I forløbet indgår måling og vejning, og vi tester løbende dine fremskridt i styrke.

Programlægning

Udover træningsforløb, tilbyder jeg også programlægning, som jeg sammensætter specifikt ud fra dine kriterier og behov.

Online coaching

Har du brug for hjælp til at kickstarte dit sunde liv eller mangler du overblik og hvordan du skal træne og hvad du skal spise for at få din drømme krop?

Jeg vil hjælpe dig til at nå dit mål med online kost- og træningsprogrammer. Som online coach vil jeg hjælpe, vejlede og støtte dig gennem frem mod dit mål. Denne mulighed giver dig et ansvar og en forpligtelse over for en anden end dig selv. Jeg vil motivere dig, så du ikke falder i og jeg vil give dig råd og besvare spørgsmål via mail, når du har brug for det.

START NU – Er du interesseret i personlig træning hos mig, kan du sende mig en mail på simonebrodersen@msn.com

MIN træningsvision

Personlig træning er en investering i dit helbred, som fremmer både livskvalitet og livsglæde.

Jeg vil hjælpe dig, med at komme i bedre form – ved at skabe balance mellem krop og sind. For mig handler sundhed ikke om et bestemt tal på vægten eller at bruge et utal af timer i træningscentret og leve et begrænset liv. Jeg vil hjælpe dig med at hæve dit sundhedsniveau, være på forkant og se glæden i træning og sundhed. Med dette menes at dit liv og hverdag generelt bliver sundere, så der er plads til at nyde og slappe af. Tilsammen bidrager dette til balance og velvære som alt sammen er en del af din sundhed. Med disse redskaber vil jeg sammen med dig hjælpe dig på vejen til din drømmeform; samt lære og vejlede dig til hvordan du selv bruger disse redskaber, efter et forløb hos mig.

Jeg vil hjælpe dig med at få en sund og afbalanceret hverdag og skabe en stærk og sund krop.