0 In Ikke kategoriseret

Personlig træning

Processed with Snapseed. Processed with VSCO with hb1 preset

Jeg er personlig træner i Fitnessdk og kan hjælpe dig med både forløb, kost- og træningsplaner.

MIN træningsvision

Personlig træning er en investering i dit helbred, som fremmer både livskvalitet og livsglæde.

Jeg vil hjælpe dig, med at komme i bedre form – ved at skabe balance mellem krop og sind. For mig handler sundhed ikke om et bestemt tal på vægten eller at bruge et utal af timer i træningscentret og leve et begrænset liv. Jeg vil hjælpe dig med at hæve dit sundhedsniveau, være på forkant og se glæden i træning og sundhed. Med dette menes at dit liv og hverdag generelt bliver sundere, så der er plads til at nyde og slappe af. Tilsammen bidrager dette til balance og velvære som alt sammen er en del af din sundhed. Med disse redskaber vil jeg sammen med dig hjælpe dig på vejen til din drømmeform; samt lære og vejlede dig til hvordan du selv bruger disse redskaber, efter et forløb hos mig.

Jeg vil hjælpe dig med at få en sund og afbalanceret hverdag og skabe en stærk og sund krop.

– En sund krop giver et sundt sind.

Er du interesseret i et forløb med mig eller min hjælp til kost- og træningsplaner så kontakt mig på Simonebrodersen@msn.com.

fitness-by-simone

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply